TUV Hellas ISO22000 BRC Food Certificated International Featured Standards
Agrocert Agrocert Agrocert Bio

γκιουσλεμέδες

ΥΛΙΚΑ

Για το φύλλο:

500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 πρέζα αλάτι

½ φλιτζάνι λάδι

1 ½ ποτήρι χλιαρό νερό

2 κουταλιές σούπας ξίδι

Για τη γέμιση:

500γρ. φέτα ΛΕΣΒΙΓΑΛ σε τρίμμα

μπόλικο φρεσκοκομμένο πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και ανοίγουμε φύλλο όσο λεπτό το θέλουμε και το κόβουμε σε κομμάτια. Απλώνουμε στην άκρη κάθε κομματιού τη φέτα και τυλίγουμε σε τρίγωνα ή φλογέρες. Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει το φύλλο και τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τρώγονται ζεστά.

Καλή επιτυχία!!!