Προσπαθούµε για το καλύτερο!
Η ΛΕΣΒΙΓΑΛ δύο φορές την ημέρα παραλαμβάνει γάλα από 800 κτηνοτρόφους σε 10 σταθμούς παραλαβής γάλακτος, διασκορπισμένους σε όλο το νησί. Το γάλα ψύχεται σε ισόθερμα βυτία και μεταφέρεται την ίδια ημέρα στις εγκαταστάσεις της για τυροκόμιση, αφού πρώτα ελεγχθεί μικροβιολογικά και χημικά με υπερσύγχρονα μηχανήματα στο εργαστήριο της ΛΕΣΒΙΓΑΛ , το μόνο στο Νομό Λέσβου που διαθέτει κωδικό αυτοελέγχου από τον ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ.
Τηρώντας τη δέσμευση της για ποιότητα και ασφαλή προϊόντα η ΛΕΣΒΙΓΑΛ προχώρησε σε εγκατάσταση και εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων, με την έναρξη της λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων, συνεχίζοντας και εξελίσσοντας το ήδη εφαρμοσμένο στις προηγούμενες εγκαταστάσεις της σύστημα HACCP. Συνεχίζοντας ακάθεκτη τις προσπάθειες της κατάφερε την ίδια χρονιά να πάρει την πιστοποίηση από την TUV HELLAS, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 με το ιδιωτικό πρωτόκολλο IFS. Αργότερα, χωρίς καθόλου να επαναπαυθεί στα κεκτημένα της αλλά προσβλέποντας σε μελλοντικές εξελίξεις, πιστοποιήθηκε και με το ιδιωτικό πρότυπο BRC.